0

Bakul saya kosong

RECHERCHE PAR CATEGORIES
 • RECHERCHE PAR INSPIRATIONS
 • RECHERCHE PAR MARQUES DE MOTO
 • Yamaha Virago de Pierre

  april 09, 2020 2 Komen

  Yamaha Virago de Pierre

  Virago Bobber

   

  Motorfietsmerk:
  Yamaha


  Model:
  Virago


  Heb je REMMOTORCYCLE -onderdelen gebruikt? Zo ja, waarom? ::
  Nee, ik kende je op dat moment niet


  Vertel ons je verhaal met deze voorbereiding:
  Na het renoveren van een "Thomann 100CC3" -motor van 1938. Ik kreeg een passie voor mechanica. Dus ik kocht een virago om er een bobber van te maken die ik natuurlijk uniek wilde zijn. Als ik je had geweten, zou ik zeker veel minder moeite hebben gehad bij het aanpassen van de vork die in de VS is gekocht. Het zal zijn voor de volgende bobber.

  2 Respons

  jean
  jean

  februari 02, 2024

  joli travail bien fini comme j’aime

  bouteldja
  bouteldja

  oktober 05, 2022

  👍magnifique tu est un pro 😉

  Tinggalkan komen

  Komen -komen itu diluluskan sebelum penerbitan mereka.