0

Bakul saya kosong

RECHERCHE PAR CATEGORIES
 • RECHERCHE PAR INSPIRATIONS
 • RECHERCHE PAR MARQUES DE MOTO
 • De CB750 Seven Fifty Cafe Racer van Bertrand

  november 03, 2021

  La CB750 Seven Fifty Cafe Racer de Bertrand

   

  Vandaag presenteert Bertrand zijn voorbereide CB750 aan ons.

   

  Hier is de motorfiets voor de voorbereiding:

   

  En hier is het in het proces van montage:

   

   

  Vertel ons je verhaal met deze voorbereiding (waarom deze stijl? Waarom dit model? ...)

  Hallo, ik vond de café -racerestijl, heel interessant om een ​​gepersonaliseerde motorfiets met een mooie uitstraling te hebben, na enkele tips van een vriend die zichzelf veel meer kent dan ik ... ik vertrok op een basis die het redelijk goed leende; Een Honda CB 750 Seven Fifty uit 1993. Volledige ideeën, internetonderzoeksadvies en een kleine baan hoe dan ook ... Na een paar maanden ben ik trots op mijn resultaat! Dit is mijn eerste motorfiets die ik aanpassing, niet zo slecht voor een patissier !!!

   

  Hier is het resultaat:

  Welke wijzigingen heb je aangebracht in je motorfiets?

  Ik veranderde de voor- en achterkant om het te transformeren in racer koffie.

   

  Heb je REMMOTORCYCLE -onderdelen gebruikt? Zo ja, dat?

  Ja ; Vuurtoren, achterste licht, stuurarmband, indicatoren, teller, handgrepen.

   

  Onze opmerking:

   De zadellijn past goed bij de tanklijn. Het tankschilderij is fantastisch. Goed gedaan!

   

  Tinggalkan komen

  Komen -komen itu diluluskan sebelum penerbitan mereka.