0

Bakul saya kosong

RECHERCHE PAR CATEGORIES
 • RECHERCHE PAR INSPIRATIONS
 • RECHERCHE PAR MARQUES DE MOTO
 • De Honda 650 Dominator Scrambler van Jérémy

  mei 05, 2021

  La Honda 650 Dominator scrambler de Jérémy

  Motorfietsmerk: Honda

  Motorfietsmodel: 650 Dominator

  Motorjaar: 1988

   

  Vertel ons je verhaal met deze voorbereiding (waarom deze stijl? Waarom dit model? ...)

  'Hallo. Ik noem mezelf, Jérémy Ik ben gepassioneerd door allerlei motorfiets en mechanica met zijn kleine kennis en ervaringen.
  Ik had mijn eerste motorfiets op 7 -jarige leeftijd en het zou ondenkbaar zijn om niet langer er minstens één in de garage te hebben.
  Ik vond deze dominator van 88 die ik bijgenaamd Domintap heb gegeven. 😜 Onderaan een schuur in een zeer gemiddelde toestand. Omdat ik er al een had in uitstekende staat en mijn eigen eigen, heb ik mezelf toegestaan ​​met het oog op de staat om aan dit project te beginnen dat al een tijdje in mijn hoofd liep, het kostte me 5 maanden op mijn vrije tijd om het te maken.
  Ik had een stel motorfietsen en Honda is een merk dat ik vooral leuk vind voor hun robuustheid. Dit model kan gemakkelijk worden gewijzigd volgens uw creativiteit en de onderdelen worden nog steeds gevonden en betaalbaar. De monocylinders zijn erg leuk om te rijden en hun specifieke geluid waar ik van hou.
  Waarom deze stijl? Omdat ik van de geest houd van het uitkijken van paden stoppen in een veld met een prachtig panorama, zelfs als het meer een bitumen -slik is. Vandaag ging ik naar een Bratsyle Prep op een Yamaha SR 500 om twee te cruiser voor twee. Ik wil een goede rit naar iedereen 🏍💨🤘"

   

  Hier is een voor / na met het originele model:

   

   

   

  Welke wijzigingen heb je aangebracht in je motorfiets?

  • 125 dtmx tank
  • Gemodificeerd achterframe
  • Homemade Back Loop met geïntegreerde LED -band
  • Boven- en onderste zandvork -instelling schilderde vervolgens de satijnen echtgenoot
  • Cilinderverf en cache -rocker en zwarte rand.
  • Stuur, teller en selle remmotorcycle.
  • Flitsen voordat het werd geleid
  • Bruin handvat
  • Ronde lichtverf zwarte satijnen verf.
  • TKC80 -band
  • KN Luchtfilter
  • Bewaker voordat u herwerkt
  • Stille gemodificeerde 500 GSE -collector die sleepte
  • Zuigercilinderklep en boomcams herstappen.
  • Zwart geverfd aluminium plaat
  • Zelfgemaakte tas

   

  Heb je REMMOTORCYCLE -onderdelen gebruikt? Zo ja, dat?

  Zadel en tegen

   

  Een foto aan het begin van het project:

   We merken op dat een deel van het achterframe is gesneden. De tank werd geplaatst om de lijn van de motorfiets te definiëren voor de installatie van de lus.

  Het project gaat goed vooruit:

   

  Hier is de dominator met zijn vriendin:

   

   

  RemmotorCycle's kleine woord:

  Bedankt Jérémy voor dit delen.

  Dank u ook voor uw positieve rendement over de duurzaamheid van het zadel na meer dan 2 jaar gebruik.

  Ik kijk ernaar uit om uw volgende voorbereiding te zien.

   

   

  Tinggalkan komen

  Komen -komen itu diluluskan sebelum penerbitan mereka.