0

Bakul saya kosong

RECHERCHE PAR CATEGORIES
 • RECHERCHE PAR INSPIRATIONS
 • RECHERCHE PAR MARQUES DE MOTO
 • The Honda Transalp 600 Cafe Racer / Bratcafe d'Esteban

  maart 14, 2021 1 Komen

  La Honda Transalp 600 Cafe Racer / Bratcafe d'Esteban

  Motorfietsmerk: Honda

  Motorfietsmodel: Transalp 600

  Motorjaar: 1996

   

  Vertel ons je verhaal met deze voorbereiding (waarom deze stijl? Waarom dit model? ...)

  Ik ben 20 jaar oud, ik begon de motorfiets op 19 -jarige leeftijd. Mijn vader had een transalp 600 uit 1996, hij gaf het me uiteindelijk. Ik wilde een motorfiets met een racer koffiestijl, het probleem, ik had geen geld. Dus ik zei tegen mezelf, omdat ik geen geld heb, in plaats van er een te kopen, ga ik er een bouwen met wat ik heb. Dit is het verhaal dat dit project heeft voortgebracht. Dus ik eindig met mijn racer koffie voor minder dan 2000 euro en het is best grappig om de hoofden van mensen te zien als ze me vragen welke motorfiets het is en dat ik ze antwoord dat het een Honda -transalp is. Ik gaf haar een kleine facelift is cool PS: het is mijn allereerste motorfietsproject natuurlijk is het verre van perfect. Je moet het mis hebben om te leren.

   

  Hier is een foto van het originele model: 

  Blote gelegd:

   

  Welke wijzigingen heb je aangebracht in je motorfiets?

  - Wijziging van het frame:

  - Installatie van de achterlus: 

  - Aanpassing van het koelsysteem

  - Aanpassing van het elektrische systeem

  - Het stuur is origineel (het is net geretourneerd)

  - Installatie van een VT500 -tank:

  - Aangepast zadel met een zadelachtergrond gemaakt van glasvezel (direct op het frame gevormd): 

  - Cornet -implementatie

  - Synchronisatie van carburateurs

  - Nieuwe kettingpakket

  - Verf van het frame:

  - Tankschilderen:

  - Herstel van de oorspronkelijke ophanging:

  - Installatie van nieuwe producten: vuurtoren, voorste indicatoren, achterlus, handvat, uitlaat, teller, knipperende centrale ...

  Heb je REMMOTORCYCLE -onderdelen gebruikt? Zo ja, waarom?

  - Achterste gesp met geïntegreerde LED -strip

  - Disci -uitlaat 

  - Handgrepen 

  - Centrale flitsen LED 

  - Flitsend 

  - Geleid vuurtoren 

  - Koplamp 

  - Digitale kabelteller 

  - Stuurbalk achteruitkijkspiegel

   

  Hier is het uiteindelijke resultaat:

   

  RemmotorCycle's kleine woord:

  Bravo Esteban voor dit project! 

  Inderdaad een racer / Bratcafé -koffie op een transalp heeft een origineel project en het resultaat is succesvol! De afmetingen en de vormen zijn harmonieus en het huwelijk van de groene tank en het kameelzadel staat bovenaan! 

   

   

  1 Jawapan

  Zouhair El boughlidi
  Zouhair El boughlidi

  augustus 14, 2022

  Bonjour, très chouette résultat pour cette transalp, par pur hasard possédez vous encore quelque pièce de carrosserie orignaux ?
  Par exemple tête de fourche, “carénage frontale”

  Tinggalkan komen

  Komen -komen itu diluluskan sebelum penerbitan mereka.